Reisverslag Zuid-Limburg 7/21

Dag 1 – Inlopen rondom Epen

Vandaag de eerste wandeling gehad van de 4-daagse in Epen! Na de lunch hebben we een ronde van 12 km gelopen vanuit Herberg de Smidse. Vele vakwerkhuizen gezien en mooie paden langs de Geul gelopen. Flinke buien en diepe plassen onderweg, maar dat was voor deze enthousiaste groep geen enkel probleem! Een goede start, morgen gaan we richting het Drielandenpunt.

Dag 2 – Drielandenpunt

Vandaag een mooie route van zo’n 22 km gelopen. Via het Vijlnerbos, het drielandenpunt in Vaals een stukje door België en een route over de golfbaan weer terug naar Epen. Het was heerlijk wandelweer met af en toe een buitje. Na de inspanning even bijkomen op het terras van De Smidse. Dat hadden we verdiend

Dag 3 – Route des vins

Een prachtige dag door de velden, langs de Geul, de Route des vins, de Gulpenerberg en via een extra lus over de Schweiberg weer terug naar Herberg de Smidse in Epen. Mooie Hollandse luchten zorgen vandaag voor schilderachtige plaatjes!

Dag 4 – Voerstreek

De laatste wandeling van deze 4-daagse wandelreis. Een route wederom vanuit Epen, via een stukje Voerstreek naar Slenaken. Even uitrusten op het terras en dan weer terug langs de Geul, door vele smalle paadjes en over uitgestrekte heuvels weer terug naar Herberg De Smidse. Een mooie afsluiter van een geslaagde wandelreis!